Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & zorg

Een heel gevarieerd muzikaal weekend!

Afgelopen vrijdag was ik weer op de Vloet in Oisterwijk, ditmaal voor een optreden voor de dagvoorziening. De middag stond in het teken van een zomerse vakantiedag en dat was precies wat we er met z’n allen van gemaakt hebben; het was supergezellig!!! Zaterdagavond speelde ik via Update Music en party service Jan Vermunt voor de familie Blom in Etten-Leur. Ad en Rinus vierden hun 45 jarig huwelijksjubileum thuis op hun prachtige Hoeve De Grient. Het was voor mij ontzettend leuk om daar op te mogen treden want het gezelschap was erg gemêleerd. Dat zorgde ervoor dat ik mijn hele muzikale repertoire door elkaar kon spelen zodat iedereen van een leuke avond kon genieten!!En gisteren was het feest van mijn liefste ome Christ in Gent; hij werd 90 jaar, en daarbij mochten natuurlijk geen speciaal voor hem geschreven liedjes ontbreken; Het was een mooi feest en ik heb zelfs nog samen met mijn zus Yvonne opgetreden; met haar speelde ik vroeger in het trio Tastefull! Op de foto zie je mij nog net rechts op het podium staan en links mijn genietende oom; geweldig toch!

Mijn lieve ome Christ!
Mijn lieve ome Christ!