Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & vakantie Muziek & zorg

Muziek op MS de Zonnebloem…

bedankje-familie-vd-pasJeetje, de maand is net begonnen en ik heb al weer 4 keer op mogen treden! Op zaterdag was het hartstikke gezellig op de familiedag van de familie vd Pas. Ik heb daar zelfs ’n stoelendans gespeeld; het moet niet gekker worden…Maandagmiddag was ik voor Vitalis op Kronehoef en ook daar was de sfeer toppie! En gisterochtend ben ik begonnen op RSZK Floriaan. Omdat ik daar ik kort geleden nog gespeeld heb dacht ik, laat me eens een ander repertoire brengen, anders wordt het zo voorspelbaar! Ook hier weer alleen maar positieve reactie’s! Als klap op de vuurpijl heb ik gisteravond mijn eerste optreden op de boot van de Zonnebloem mogen verzorgen! Nou. deze mensen zijn natuurlijk sowieso al in ’n vakantiestemming maar de bemanning was ook nog eens hartstikke aardig! 16 Juli mag ik weer aan boord optreden; super…