Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek, muziek en nog eens muziek…

Niet te geloven maar ik heb helemaal geen tijd gehad om te bloggen dus doe ik het nu maar in 1 keer voor alle 7 optredens van de laatste week! Ieder optreden was een feest; ik weet het, het wordt flauw maar het is nou eenmaal zo!! Ik speelde de afgelopen week oa op een verjaardagsfeest,  verzorgde huiskameroptredens in verpleeghuizen en speelde op vakantie locaties. Deze optredens waren in het Wapen van Bladel, op de Floriaan, op Landgoed de Biestheuvel, op Kempenhaege en voor de KBO uit de Bilt was ik voor de 1e maal te gast op de Spreeuwelseheide. Op de Floriaan gaat Kitty helaas weg als activiteitenbegeleidster; van haar kreeg ik deze lieve kaart! Zo; en nu heb ik wel een weekje rust verdiend, vind ik zelf dan toch, haha….img_0001-1000-x-13701-600x437