Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Door muziek vergeet je even je zorgen…

Afgelopen week mocht ik 2 optredens verzorgen. Dinsdag was ik bij Boerderij Natuurlijk uitgenodigd om een gezellige avond te verzorgen voor Thebe Elisabeth uit Goirle. En daar was ik vorig jaar met Koninginendag, leuk om elkaar zo weer tijdens een bewoners vakantie tegen te komen!De attributen die ik bij dit soort optredens gebruik vielen weer goed in de smaak! En het is altijd de kunst om alles terug te krijgen; dit keer was er een hele lieve dementerende mevrouw die erg gelovig was. Nou, het Maria beeldje viel dus erg in de smaak en werd met kussen overladen. Heerlijk om te zien…Donderdag was ik op Thebe Brabantpark in Breda om op de vrijwilligers middag op te treden. De bewoners waren daar ook bij aanwezig en genoten ontzettend. En als je dan na zo’n optreden in gesprek gaat met de mensen en de persoonlijke verhalen achter de gezichten hoort dan blijkt maar weer dat we allemaal een rugzak met ons meedragen! Al is die als je 87 bent natuurlijk wel wat voller…En morgenavond mag ik weer naar hotel de Postelhoef; optreden voor een Zonnebloem groep. Ik heb er nu al zin in!!