Categorieën
Muziek & vakantie Muziek & zorg

Van verjaardag-, verwen- tot vakantieoptredens…

Dag Jolanda. Namens Hans, de familieleden en onszelf nogmaals bedankt voor de gezellige middag. Een ieder van ons heeft de mening dat Hans zijn verjaardag zeer geslaagd was mede door uw optreden. Hijzelf heeft zeer genoten. Graag tot een volgende keer. Namens ons allen, Will.

Dit aardige bericht kreeg ik naar aanleiding van mijn optreden afgelopen woensdag op Den Herdgang in Tilburg; bedankt voor de complimenten Will. Gisteren was ik in de prachtige kapel van Sint Joris in Oirschot voor een optreden tijdens hun verwendag. Het thema was liefde, warmte en aandacht en dan is het toch geweldig dat ik uitgenodigd wordt om de muziek rondom zo’n thema te verzorgen; erg fijn! En ’s avonds mocht ik weer naar Boerderij Natuurlijk om een heerlijke groep vakantiegasten uit Den Haag te vermaken. Het werd een avond vol met interactie en gezelligheid…