Categorieën
Muziek & dementie Muziek & zorg

Hele gezellige optredens…

Het leven van een muzikant bestaat echt uit hollen en stilstaan. Zo ben je zomaar een hele week vrij en zo heb je 3 optredens na elkaar! Ik begon deze week in Eersel op de Kerkebogten, daar werd het een hele leuke muziekochtend. De opstelling van de ruimte was omgedraaid zodat nog meer publiek van mijn optreden kon genieten; super! Woensdagmiddag was ik op de Vlasgaard in Valkenswaard waar we er meteen een hele gezellige muzikale nieuwjaarsreceptie van hebben gemaakt. Er was gezorgd voor bubbels en hapjes dus de stemming zat er goed in!! En gistermiddag mocht ik weer naar Valkenswaard (leuk, want daar kom ik oorspronkelijk ook vandaan) om op Taxandria de bewoners te trakteren op een gezellige middag. En ook hier weer heel veel blije stralende gezichten; al met al dus een heerlijke week voor mij…