Categorieën
Muziek & vakantie Muziek & verenigingen

Muziek tijdens dagtocht en op vakantie…

optreden-voor-de-zonnebloemHet was een hele leuke muziekweek! Donderdag moest ik op tijd inschepen want ik mocht mee op de Zilvermeeuw, een prachtige boot! De Zonnebloem afdeling Berghem bestond 40 jaar en ik mocht de muziek verzorgen. Eerst op het benedendek, daarna op het bovendek want er waren ruim 200 gasten. De dag was supergoed verzorgd, met dank aan het bestuur, de vele vrijwilligers en de bemanningsleden!!samen-met-henk Diezelfde avond heb ik een kleinschalig optreden verzorgd op de Putse Hoeve voor een héle leuke groep vakantiegangers van Kon Tiki Reizen; zij organiseren en begeleiden vakantiereizen voor mensen met een verstandelijke beperking en doen dit met heel veel liefde en aandacht; goed hoor! En op vrijdagavond was ik in Hotel de Postelhoef, nou, en laat het daar nou ook altijd goed en gezellig zijn! Ik zeg niet voor niets altijd dat mijn werk zo leuk is….