Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen

Liefde voor muziek, muziek maakt liefde los…

Vrijwilligersavond
Vrijwilligersavond

De afgelopen week heb ik weer heerlijk opgetreden! In d’n Tref stond ik voor de vrijwilligers van de parochie Bladel, dat was dus éxtra leuk want ik kende zo ongeveer iedereen die binnen was en dat waren er toch bijna 300!! Op Boerderij Natuurlijk was een vakantiegroep van Thebe uit Goirle waar ik al vaker voor opgetreden heb. En daar kreeg ik van Toos te horen dat ze van me houdt en Harrie liet weten verliefd op me te zijn; heerlijk, wat muziek al niet doet!! In Keulen was ik weer op de boot van de Zonnebloem, daar is het altijd gezellig! En tot slot mocht ik in Tilburg om een groep senioren tijdens een huiskameroptreden op Mater Misericordiae vermaken en dat lukte supergoed want we hebben een heerlijke middag beleefd; de dames hebben zelfs voor mijn verjaardag gezongen…