Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & zorg

Muziek voor de zorgsector…

Ik heb de afgelopen weken heerlijk opgetreden!  Ik was in de Putse Hoeve voor Kontiki reizen. Op Hoeve Biestheuvel trad ik op voor een groep gezellige vakantievierende dialysepatienten uit Terneuzen en in de tuin van Boerderij Natuurlijk had ik voor de derde keer dezelfde leuke groep uit Dordrecht voor me. En het was weer zo fijn!! In Roosendaal was ik voor de eerste keer op het gezellige Sint-Elisabeth en in Enkhuizen op de boot van de Zonnebloem was er dit keer zelfs een vrijwillige gastzanger in stijl. Gisteren was ik in Soesterberg op de Heijberg waar zelfs de kat koningsgezind was!! Dit vind ik nou geweldig; een woon-zorgcentrum waar ook huisdieren wonen. Daar waren er 3 en zij leefden gewoon tussen de bewoners….

Een oranje kat..
Een oranje kat..