Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & zorg

Senioren optredens voor alle locaties…

Zo leuk, ik heb weer hele afwisselende optredens achter de rug. Eerst een huiskameroptreden voor dementerende op RSZK Floriaan. Hup, het keyboard op tafel en lekker tussen de mensen een hoop vrolijkheid brengen, heerlijk!! In Hotel de Postelhoef was een hele gezellige groep van de Zonnebloem, regio Voorne Putten Rozenburg. Thea stuurde me een hele leuke foto toe die je hieronder ziet, dank je wel Thea! Verder was ik weer te gast op het mooie Koningsvoorde in Tilburg waar iedereen gezellig meezong en danste. En ik mocht het 90 jarige verjaardagsfeest van de heer Oostendorp muzikaal opluisteren. Lekker achtergrond muziek spelen in Hotel van der Valk in de Bilt met op zijn tijd een verzoekje voor de jarige uit de oude doos; Héérlijk werk heb ik….

Prachtige foto!
Prachtige foto!