Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & zorg

Contact door muziek…

Ik heb weer prachtige optredens mogen verzorgen de laatste weken! Vakantieoptredens, dit keer toevallig allemaal voor dementerende, variërend van 5 tot 10 cliënten, en een heel fijn huiskameroptreden op de PG. En wat elke keer opvalt is dat deze doelgroep zo geboeid blijft tijdens zo’n kleinschalig optreden; zelfs de dwalers blijven het hele optreden naast me zitten! Ik gebruik graag attributen en herkenbare muziek tijdens zo’n programma en zorg voor veel persoonlijk contact en geloof dat daar de kracht zit! Dat persoonlijk contact is natuurlijk ook heerlijk om bij een groot optreden te bewerkstelligen. En al gaat me dat altijd goed af, ik heb nu ook een draadloze microfoon aangeschaft en wat nummers opgenomen. Zo kan ik me af en toe ook tussen het publiek kan begeven. Afgelopen zondag was ik op de Watersteeg voor een geweldige high tea en daar heb ik de proef op de som genomen en het was een groot succes! Heerlijk…