Categorieën
Muziek & dementie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek met kinderen, muziek met ouderen…

Ik heb een optreden mogen verzorgen in het kader van het het kunstproject ‘Heden en Verleden’ op RSZK ’t Hofhuys. Daarbij werden ouderen en kinderen met elkaar in contact gebracht. En daar hoorde natuurlijk muziek van vroeger én van nu bij! Het was een heerlijke ochtend; de kinderen vol energie en allemaal blije gezichten!! En het is weer BBQ tijd! Ik was in Vinkeveen waar de bewoners van Vinkenoord erg blij waren om mij weer te zien. Ik heb opgetreden tijdens hun vakantieoptreden en ze wisten niet dat ik voor de muziek tijdens hun BBQ geboekt was; Hartstikke leuk!! Tot slot ik was op het mooie Satijnhof van stichting de Wever in Tilburg. Daar was ook een fantastisch goed verzorgde buurt BBQ georganiseerd, Heerlijk; lekkere muziek maken en lekker eten…

Kunstproject Bergeijk
Kunstproject Bergeijk