Categorieën
Muziek & vakantie Muziek & zorg

Liefde voor muziek…

Wat ben ik toch met veel dingen tegelijk bezig! Om te beginnen met mijn nieuwe keyboard. Verder begint mijn nieuwe website, logo en promotiemateriaal aardig vorm te krijgen! En morgen ga ik 3 dagen lang workshops op zanggebied volgen: Leuk!! Maar optreden blijft nog het allerleukst; daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor. Ik was vorige week weer in ‘t Volderke in Dongen, dit keer voor een hele leuke groep vakantiegangers met een verstandelijke handicap uit België. Dat was een heerlijk feest, ik word zelden zoveel gekust op een dag, haha. Verder stond ik voor een hele gezellige volle zaal op RSZK de Kerkebochten! En ik mocht op 2 locatie”s van de RSZK voor de muzikale omlijsting zorgen tijdens de uitreiking van hun welverdiende Prezo keurmerk; een bijzondere dag! Erg fijn dat ik aan deze feestelijke uitreiking mee mocht werken…