Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & zorg

Met muziek erbij schijnt altijd de zon…

Maandag was ik op de Achterste Hoef in Bladel voor een terrasoptreden en warempel; ondanks dat het geen zonnig weer was hebben we er met zijn allen toch een stralende dag van gemaakt! Dinsdag kwam de ijscokar op Vitalis Horst/Kronehoef dus daar heb ik binnen de zon laten schijnen; lekker genieten van muziek met een ijsje, wat wil een mens nog meer…Op woensdag mocht ik weer naar Park Stanislaus voor een kleinschalig huiskameroptreden; wat was het gezellig! Zeven dementerende mensen met mij en mijn keyboard rond de tafel en maar zingen; heerlijk om iedereen er zo bij te kunnen betrekken!! En op donderdag en gisteravond was ik op Boerderij Natuurlijk voor 2 groepen van Buitenhof Reizen. Dit is een reisorganisatie voor oa mensen met een verstandelijke beperking. Vorig jaar trad ik ook al op voor hen; onbeschrijfelijk leuk om te doen. Deze gasten zijn zó ontzettend enthousiast en de leiding zo betrokken.. voor mij voelen deze optredens als een warm bad! Zo; nu even een weekje ertussen uit; daar ben ik wel aan toe… Trouwens, mijn nieuwe website is bijna klaar en ik kan nu al vertellen dat hij GEWELDIG MOOI wordt!!