Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Vakantieoptredens…

Zo; de eerste optredens na mijn vrije week zitten weer op en ze waren zonder uitzondering allemaal even leuk! Nu gaat het ook fantastisch met mijn nieuwe keyboard en nieuwe manier van werken; leuk hoor om mezelf zo af en toe tussen het publiek te bewegen. Heerlijk samen een walsmedley zingen én ik heb zelfs al samen met de mensen een polonaise gelopen; zó leuk om te doen, zelfs de mensen die slecht ter been zijn willen meelopen en die houd ik dan gewoon lekker stevig vast!! Ik begon de week trouwens in Nieuwolda; helemaal in Groningen maar wél erg gezellig. Het maakt echt niks uit hoor of je nu in Brabant speelt of in het hoge noorden. Trouwens, bij de andere optredens waren gasten vanuit het hele land aanwezig! Ik was in Hotel de Postelhoef, in Hotel de Spreeuwelse Heide en in Boerderij Natuurlijk en er waren gasten afkomstig uit heel Nederland en België….

De stemming zat er goed in!
De stemming zat er goed in!