Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muzikale Zonnestralen van Soest tot Tilburg…

Ik treed op door het hele land en dan vragen mensen mij weleens of ik het niet erg vind om zover te rijden. Nou, als je weet hoe gastvrij ik word ontvangen en hoe leuk de optredens zijn dan zul je begrijpen dat ik daar helemaal geen moeite mee heb! De onderstaande aankondiging laat zien wat ik bedoel; hier ben ik trots op! Verder heb ik 3 vakantieoptredens verzorgd in Luyksgestel en lage Mierde. met gasten uit het hele land; superleuk! Bij de Knusse Boules in Oostelbeers werd er lekker gedanst en polonaise gelopen op de jeu de boulesbaan. En op Mater Misericordiae hebben we met zijn allen een ontzettend fijn zaaloptreden ter afsluiting van het zomerprogramma beleefd! Iedereen zong, danste of klapte mee.

tilly-in-de-bloemenTante Tilly kende me zelfs nog van een eerder huiskameroptreden, hoe vind je dat, geweldig toch; van dat optreden had ik nog een foto, bij deze…

Mooie aankondiging!