Categorieën
Muziek & verenigingen

Muziek tijdens vrijwilligersfeesten…

Zo; ik ben happy! Mijn nieuwsbrief, de flyers en de website zijn klaar; tijd om promotie te gaan maken! Daarnaast lopen de boekingen goed én niet te vergeten de optredens. Deze week mocht ik op 2 vrijwilligersfeesten de muziek verzorgen en dat was weer hartstikke fijn! Ik was in Westerhoven en Breda en de vrijwilligers kregen deze gezellige avonden aangeboden voor hun inzet. Nu weet ik, omdat ik zelf ook vrijwilligster ben, dat de dankbaarheid van de mensen de drijfveer is om dit werk te doen. Maar om eens extra in het zonnetje gezet te worden met een drankje, hapje en mij als toetje dat is ook fantastisch leuk, toch! 🙂

2 reacties op “Muziek tijdens vrijwilligersfeesten…”

Jolanda, gefeliciteerd met deze meer dan “warme”en uitnodigende website… ik wens je een “super zonnige” toekomst tegemoet.. maar dat gaat fluitend lukken… en als mijn project doorgaat huur ik je in! groetjes riette

Hoi Jolanda,

Je nieuwe website ziet er fantastisch uit.
Veel succes met je optredens. Dat gaat jou zeker lukken met jouw enthousiasme.

Reacties zijn gesloten.