Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & zorg

Muziek met een lach, muziek met een traan…

Ik heb weer vier optredens mogen verzorgen voor  mensen met dementie. Twee op groepsaccomodatie  Boerderij Natuurlijk en twee huiskameroptredens voor de RSZK. En wat is het toch elke keer weer een feest om deze optredens te kunnen doen! De volle aandacht van iedereen en alleen maar blije en dankbare mensen. Daarbij heb weer verschillende paartjes blij gemaakt door ze hun trouwdag te laten herbeleven! Hoe leuk is dat?! Dan iets heel anders. Mijn lieve vriendin Jet is overleden. Nu heb ik de eer om muziek en zang te mogen verzorgen bij haar afscheid. En samen met haar dochter heb ik een heel mooi persoonlijk lied gemaakt dat we samen uit gaan voeren. Dit is zo bijzonder om te doen. Niet gemakkelijk maar wel erg fijn; we gaan haar met zijn allen een prachtig afscheid geven…

Mijn lieve vriendin Jet.
Mijn lieve vriendin Jet.