Categorieën
Geen categorie Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & zorg

Muzikaal afscheid…

Bijzondere momenten opluisteren met passende muziek doe ik erg graag omdat muziek en emotie zo met elkaar verbonden zijn. Ik heb in het verleden bijvoorbeeld vaak tijdens bruidsmissen gezongen. Maar nu ik in het crematorium muziek heb verzorgt voor mijn vriendin Jet besef ik weer hoe bevoorrecht ik ben om dit te mogen doen. Ik ben daar erg dankbaar voor…Waar ik ook dankbaar voor ben is dat ik weer mooie optredens voor mensen met dementie heb mogen verzorgen! Daar waren oa opnieuw 2 optredens bij om het kunstproject Huis van heden en verleden af te sluiten. Dit is een prachtig project waarbij kinderen uit het basisonderwijs samen met mensen met dementie een huisje maken. Het is geweldig om te zien dat door zo’n samenwerking de leeftijdsgrens vervaagd en dat iedereen tijdens mijn optreden heerlijk met elkaar danst, zingt en polonaise loopt! Verder mocht ik voor de 2e keer naar St. Elisabeth in Roosendaal waar het weer erg gezellig was! En het Alzheimer café in Woerden vierde haar 10 jarig bestaan en daarom was ik uitgenodigd om het extra gezellig te maken. En gezellig was het, zelfs zo gezellig dat er met een spontane polonaise afgesloten werd! Tot slot; ik mocht het toneelstuk „Bovenkamer” van Thomas Borggrefe bijwonen; erg indrukwekkend en leerzaam. Én ik heb mijn miMakkustraining afgesloten en daar zelfs een mooi certificaat voor gekregen!

Project huis van heden en verleden
Project huis van heden en verleden