Categorieën
Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek op verzoek…

Ik heb weer heerlijke optredens vol afwisseling mogen verzorgen! Als verrassing was ik uitgenodigd het “Huis van de Reit” in Tilburg. Jolanda is daar sinds 12,5 jaar in dienst en in plaats van een cadeau voor zichzelf wilde zij graag een optreden van mij voor de bewoners waar zij voor werkt. Hoe leuk is dit?! Hulde aan haar collega’s die hiervoor hebben gezorgd; Jolanda was er echt blij mee en de bewoners ook! Op Hoeve Biestheuvel was ik voor een optreden voor mensen met Korsakov. Dit werd een optreden met aangepast repertoire want een walsmedley met “ik zou zo graag een borreltje lusten” kan dan natuurlijk niet. Maar wel de Rolling Stones en Tina Turner; ook erg lekker! Ook in Hoogeloon was de jaarlijkse feestavond van „vrouwen van nu”. Gezellig hoor, alleen maar vrouwen onder elkaar. En op Boerderij Natuurlijk was ik uitgenodigd voor een vakantieoptreden voor bewoners van verpleeghuis Tiendwaert, zo leuk om voor deze lieve mensen op te mogen treden! Ik citeer; Vorig jaar hebben wij enorm genoten van jou bezoek bij onze bewoners met je muziek en warmte die je bracht. En daarom mocht ik nu weer komen en daar ben ik trots op…