Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek maakt alles mooier…

Bij feestzaal De Wekker mocht ik de 80e verjaardag van “tante Joke” muzikaal opluisteren; heerlijk om te zien dat je op die leeftijd nog gezellig met je zus van 82 kunt dansen. En dan ook nog eens na het feest om 1.30 in je eigen auto stappen en naar huis rijden; geweldig! In Den Haag was ik uitgenodigd op het gezellige Duinzicht; ’s ochtends een huiskameroptreden met attributen en ’s middags in de mooie tuinzaal. Op Boerderij Natuurlijk kwamen de gasten uit Tilburg; zij wonen kleinschalig in Huize Anna, een onderdeel van Convivio. Heel leuk om deze mensen te leren kennen, zij passen nl precies bij mijn manier van werken; heel veel persoonlijk contact en aandacht voor de medemens, mooi! In Hotel de Postelhoef was het ook weer gezellig; daar waren verschillende gasten uit Zoetermeer, haha, daar kwam ik dus ’s maandags langs toen ik naar Den Haag reed.Wat is de wereld toch klein! En in Den Herd mocht ik het vrijwilligersfeest van de KBO Bladel muzikaal invullen. Er werd lekker gebuurt en gedanst, precies zoals zo’n feestje hoort te zijn…Dansende zussen!