Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Sinterklaas en kerstoptredens voor de zorgsector…

Het waren weer heerlijke optredens de laatste weken! Op Amaliazorg Kempenhaeve vond het optreden dit keer plaats in het restaurant, een hele mooie ruimte daarvoor! Er was een zuster aanwezig van 102 jaar oud, nou, ik hoop dat ik mocht ik zo oud worden, ik ook nog zó enthousiast met mijn armen in de lucht, mee kan doen!! Op vrijdag de 13e, de dag van de verschrikkelijke aanslagen in Parijs, trad ik op voor de toneelvereniging ToVerCast; een heerlijke club mensen, van alle leeftijden. De dag erna naar Roosendaal waar ik het jaarlijkse mosselfeest op residentie „Boerhaeve” weer muzikaal op mocht luisteren. Het was erg gezellig en we hebben zelfs polonaise gelopen om de mosselen te laten zakken! Op 21 november mocht ik de mensen muzikaal verwelkomen tijdens de opening van de Dementheek in Bladel en daarna ben ik meteen doorgereden naar Amsterdam. Ik was daar geboekt om de mensen van de Zonnebloem afdeling Zuid een mooie middag te bezorgen. En dat is gelukt, iedereen heeft zó genoten, inclusief ikzelf. Heerlijk, daar rijd ik graag voor naar Amsterdam. En gisteren had ik in Boerderij Natuurlijk een hele fijne groep van stichting Humanitas uit Rotterdam. Ik was amper binnen of zat al aan een overheerlijk toetje, haha. Echt heel lekker!! We waren alleen maar met dames deze avond en deze zongen allemaal uit volle borst mee. Gezellig hoor. Nu ga ik me weer richten op de sinterklaas en kerstoptredens, ook altijd een hele leuke tijd om op te treden. het stof van de oude nummers halen, wat nieuwe instuderen en dan ben ik er weer klaar voor…