Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek voor alle gelegenheden…

Zo; de sinterklaasoptredens zitten er weer en waren allemaal even gezellig. Op de fotocompilatie hieronder zie je me bezig op RSZK Floriaan. Op Boerderij Natuurlijk heb ik aan het optreden in die week  ook een sinterklaasdraai gegeven terwijl ik voor de groep van afgelopen week weer wat kerstmuziek erin gepast heb. Het is uiteindelijk bijna kerst toch? Verder mocht ik voor de 2e keer dit jaar naar het Zonnehuis in Doorn. Dit is een prachtig gelegen verpleeg-en woonzorgcentrum waar veel aandacht aan het welzijn van de bewoners wordt gegeven. En er wonen niet alleen ouderen maar ook jongere mensen en dan kan ik natuurlijk een heel afwisselend optreden geven. Het was een hele geslaagde middag met veel blije gezichten en reactie’s! En verder mocht ik naar België en daar had ik natuurlijk wat extra repertoire voor ingestudeerd. Wat dacht je van Will Tura en Eddy Wally? SUPER zou deze laatste zeggen, hahaha…Floriaan