Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek op de achtergrond, muziek op de voorgrond…

Het leuke van mijn werk is dat als je een breed repetoire hebt, je op alle gelegenheden kunt spelen. Zeker in de laatste weken van het jaar krijg je dan hele diverse optredens en daar hou ik van. Op Boerderij Natuurlijk had ik de laatste van 4 groepen van Stichting Humanitas uit Rotterdam en de week erna weer een hele fijne groep van Buitenhof reizen. Verder heb ik de afsluiting van de ledendag van VEKABO Brabant in Hoeve Biestheuvel muzikaal afgesloten. Heel gezellig én de gasten hadden allemaal een minicamping of groepsaccomodatie waar ik zomaar ook weer op zou kunnen treden! In Wijkcentrum Heyhoef in Tilburg heb ik de kerstmiddag voor senioren met een aangepast repertoire muzikaal aangekleed. En op de Donksbergen was ik voor de eerste keer in een huisje uitgenodigd; hier heb ik weer een totaal ander repertoire gespeeld. Het was zo gezellig dat ik volgende week alweer terug mag komen; hartstikke leuk! Piet Hollander werd 66 en voor hem heb ik al vaak via Sylvia Sierhuis Entertainment op mogen treden. Het feest was in de Burgerij in Limmen, een hele mooie zaak met superaardige uitbaters! Het was de eerste keer dat ik in mijn uppie zijn feest verzorgde en het was erg geslaagd want ik mag zijn 67e verjaardagsfeest ook alweer komen opleuken! Op de 24e tenslotte heb ik tussen de voorbereidingen van mijn kerstdiner nog onverwacht een optreden verzorgd in de tent van de Reuselse Winterfeesten omdat de muziek was uitgevallen. Fijn dat ik dat in kon vullen en fijn dat ik thuis een kokkie had. Op naar de laatste dagen van het jaar waarin ik nog 4 optredens te gaan heb. En dan kan ik gaan terugkijken op een erg geslaagd 2015 waarin ik weer heel veel mensen blij heb kunnen maken. En me verheugen op een nóg succesvoller 2016 want de boekingen gaan zó goed; ik ben een dankbaar mens…Reuselse Winterfeesten