Categorieën
Muziek & dementie Muziek & zorg

Klinkend en blinkend het nieuwe jaar in…

Mijn  eerste optreden in 2016 is alweer een feit; ik mocht afgelopen zaterdag naar Andel om de nieuwjaarsreceptie op de Notenhoff muzikaal in te vullen. Dit is een práchtig verpleeghuis, gebouwd naar voorbeeld van een Limburgse hoeve! Ik heb eerst even in de huiskamer gespeeld en daarna in de ontmoetingsruimte. De 9e ga ik voor dezelfde stichting naar locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg; gezellig! De laatste optredens van 2015 waren nog erg divers. Ik was uitgenodigd om in de huiskamers van Kaap Florida in Capelle ad IJssel op te treden. Hier wonen oudere mensen met een verstandelijke beperking die daarnaast eventueel dementerend zijn. Mooi om weer te merken hoe je in 2 huiskamers zo’n verschillende interactie krijgt! Op de Donksbergen was ik voor de 2e keer binnen 2 weken voor dezelfde groep mensen uitgenodigd. Ik vond het erg fijn om te merken dat zij al veel vertrouwder met me waren dan tijdens het eerste optreden; Fien kroop zelfs tijdens het spelen op mijn  schoot. En met het afscheid nemen kreeg ik van iedereen een hand! Dat lijkt misschien normaal maar is hier toch bijzonder; ik was er erg blij mee! Op oudejaarsdag zat de zaal van de Hazelaar in Tilburg helemaal vol en was het super gezellig . En ik scoorde extra punten met mijn bling-bling jurk hoor; de dames van de PG op de eerste rij raakten er niet over uitgepraat, zo mooi vonden ze hem. En mij ook trouwens, haha. Wat een complimenten! In Hotel de Postelhoef, waar ik het oudejaar al voor de 4e keer muzikaal uit mocht luiden, viel de jurk ook weer in de smaak. Vandaar dat ik er maar een foto van plaats, dan heb je er een beeld bij…In de bling-blingjurk!