Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & zorg

Muziek in het hier en nu…

Jeetje, voor mijn gevoel ligt het hele nieuwe jaar nog onbeschreven aan mijn voeten en toch zit de eerste maand er alweer op! Ik mocht 10 optredens verzorgen en ze waren zonder uitzondering allemaal even fijn om te doen. Van recepties tot bruiloftsfeesten, van huiskamers tot zaaloptredens en voor jonge tot oudere mensen(die zich vaak ook nog jong voelen, gelukkig). Wat ik heel speciaal vond was, dat ik na een huiskameroptreden voor een terminale bewoonster het Ave Maria mocht zingen. Het keyboard even meegenomen naar de kamer en dit bijzondere moment met haar familie aan haar bed gedeeld. Fijn dat zoiets kan. Voor mij kwam dit overigens ook erg dichtbij want vorige week is mijn lieve (ex)schoonvader overleden. Het afscheid werd muzikaal verzorgd door de 2 blaaskapellen waarvan hij deel uitmaakte en het was werkelijk práchtig; een mooier afscheid kun je als muzikant niet krijgen…

Héél lang geleden met mijn schoonvader Marte Leijten.
Héél lang geleden met mijn schoonvader Marte Leijten.