Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & zorg

Gezellige carnavalsoptredens…

Op 3 februari had ik mijn eerste optreden met Prins Carnaval van dit jaar. Ik mocht alweer voor het 4e opeenvolgende jaar op het Hof van Bluyssen in Asten deze middag extra gezellig komen maken. En dat is weer gelukt want gezellig was het, kijk maar op onderstaande foto! De carnaval zelf was lekker druk, met optredens in Oisterwijk, Bladel. Tilburg en Oirschot. Op Kempenhaeve was ik trouwens ook al voor het 4e jaar met een carnavalsoptreden:) En in Tilburg op Notre Dame waar ik voor de eerste keer uitgenodigd was, was het zó gezellig dat ik in april alweer terug mag komen voor een Koningsdag optreden; En dan gaan we er natuurlijk ook weer zo’n fijne middag van maken! Oh ja, ik was verder ook nog voor de eerste maar zeker niet de laatse keer op Molenschot in Soest; dit was ook zo’n fijn optreden waarvan iedereen ontzettend genoten heeft. Ik vind het dan ook helemaal niet erg om zo’n eind te moeten rijden omdat ik dan heel de terugweg lekker kan nagenieten…

Bij Amaliazorg
Bij Amaliazorg