Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek tijdens jubileum, afscheid, vakantie en NL doet…

Ik heb weer hele afwisselende optredens mogen verzorgen. Naast een huiskamer, vakantie optreden en een optreden bij diner café Tast Toe was ik ook in Beek-Ubbergen. Monique vierde daar haar 25 jarig diens dienstjubileum bij Kalorama. Zij had mij uitgenodigd om daarvoor een optreden voor de bewoners te komen verzorgen; dit vind ik altijd zó’n leuk initiatief! Verder was ik bij het afscheid van de vrijwilligers van RSZK Lindenhof; deze prachtige locatie gaat namelijk sluiten dus het was voor veel mensen toch ook een emotionele avond. Fijn dat ik bij heb kunnen dragen aan een fijne, gezellige avond. En in het kader van NL Doet was ik in Middelbeers en Hoogeloon. Dit waren hele leuke optredens; van het laatste mocht ik erg mooie foto’s ontvangen. Zij hadden een high-tea georganiseerd en hieronder zie je hoe gezellig het was…

Tijdens de high-tea van de Zorgvilla Hoogeloon.
Tijdens de high-tea van de Zorgvilla Hoogeloon.