Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek voor rotary tot volleybalclub…

April is nog niet voorbij en ik ben alweer 10 optredens verder sinds mijn vorige blog. Hele, hele leuke optredens en erg gevarieerd! Enkele horen eigenlijk meer op mijn andere site thuis, waaronder het “Ren je rot” optreden op de markt in Hapert en het vakantieoptreden voor een volleybalclub uit Delft. Maar deze waren ook erg gezellig, én ik kan dan voor de jongeren ook weer ander repertoire spelen. Ik had zaaloptredens, vakantieoptredens een huiskameroptreden en deze week waren het Koningsdagoptredens waarvan de onderste foto! Dit was op de Heybergh in Soesterberg waar ik voor de 2e maal Koningsdag op mocht komen leuken; zelfs de kat is daar koningsgezind!! Waar ik trouwens erg trots op ben is dat ik voor bijna elk optreden van de afgelopen maand op uitnodiging terug was gevraagd, dat is toch super…

Op de Heybergh
Op de Heybergh
Weer opgetreden voor Voet & Goed; gezellig!!
Weer opgetreden voor Voet & Goed; gezellig!!
Niemand wordt vergeten!