Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Van optredens op een podium tot optreden boven op de tafel….

Ik heb weer ontzettend veel optredens mogen verzorgen; super! Geen huiskameroptredens dit keer maar allemaal grote zaaloptredens én een erg gezellig kleinschalig vakantieoptreden op Boerderij Natuurlijjk. Dat was een feest van herkenning want voor deze groep mensen mocht ik 3 jaar geleden ook al zingen/spelen; hoe leuk is dat! Verder was het publiek heel divers maar het waren dan ook niet alleen maar zorg optredens. Ik was ook op het bedrijfsfeest van de firma Donders (mét Roy Donders; geen familie trouwens) de open dag voor hetzelfde bedrijf, op camping De Achterste Hoef én op de Open en Doe mee dag van de KBO Bladel te gast. Daarnaast had ik voor de maand mei een leuk songfestival programma in elkaar gezet; zo ontzettend leuk. Allemaal nummers die iedereen kent! Tot slot; ik heb voor het eerst met mijn hoge hakken boven op de tafel staan te zingen, hartstikke leuk want zo kon iedereen het goed zien! Ik had weer een hele gezellige 100 jarige vooraan bij een optreden zitten én ik heb een hele zaal lekker op mijn muziek laten bewegen in het kader van de nationale beweegweek…Met Roy DondersGezellig tussen het publiek