Categorieën
Geen categorie Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Optreden op verzoek…

Jeetje, sinds mijn vorige blog heb ik alweer 14 optredens mogen verzorgen. Het waren overwegend zaal en vakantieoptredens maar ook 2 huiskameroptredens voor mensen met dementie. En wat ik zo fijn vind is dat ze zonder uitzondering allemaal op verzoek waren. Een enkele nieuwe klant ertussen, die me dan weer via mijn website vindt. Maar overwegend voor klanten die me elke keer opnieuw boeken. Omdat ze weten dat ik mezelf niet alleen altijd voor 100% inzet maar er ook voor zorg dat geen enkel optreden hetzelfde is. Wat wél altijd hetzelfde blijft, dat is het contact maken met mijn publiek. En zorgen dat ik iedereen met een blij gevoel achterlaat. Heerlijk werk heb ik! Af en toe wél ver rijden want ik word vanuit heel het land geboekt maar dat moet een vertegenwoordiger uiteindelijk ook. Alleen ga ik dan weer niet naar binnen om een product te verkopen maar om het gezellig te maken. En omdat me dat zo goed afgaat mag ik zo vaak terugkomen. Waar ik erg dankbaar voor, én trots op ben! Nu; morgen mag ik het huwelijksfeest van Hansy en Frans nog extra feestelijk gaan maken en dan vertrek ik zondag voor een zang-workshop met Leoni Jansen naar Frankrijk, heerlijk een hele week samen zingen! Het leven van een muzikant is soms zwaar, haha…Oh ja; en op zaterdagavond 9 juli zing ik samen met andere plaatselijke artiesten op de markt van Bladel. Dit alles onder begeleiding van de „OfGeZatBand”. Ook weer ontzettend leuk, ik heb er heel veel zin in!

Contact maken, dáár gaat het om...
Contact maken, dáár gaat het om…
Fijn, zo’n grote line dance club op de vloer...
Fijn, zo’n grote line dance club op de vloer…
En niet alleen de line dance club danst op mijn muziek!
En niet alleen de line dance club danst op mijn muziek!
Ik dans zelf ook graag af en toe mee, haha.
Ik dans zelf ook graag af en toe mee, haha.

 

Één reactie op “Optreden op verzoek…”

Reacties zijn gesloten.