Categorieën
Geen categorie Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Zonnige optredens…

Wat een heerlijke zomer vol optredens! Deze periode van het jaar leent zich sowieso uitstekend voor een zonnig muziekprogramma; en schijnt de zon een keertje niet dan zorg ik wel dat hij binnen gaat schijnen, haha. Deze maand heb ik trouwens niet alleen maar de muziek verzorgd op feesten, bij verzorgingshuizen en tijdens vakantieoptredens; ik heb zelf ook een hele zang vakantieweek achter de rug. Met Leoni Jansen in Frankrijk; helemaal super! En ik heb op het podium gestaan bij 100% Blaal, dat was ook geweldig leuk met 2500 mensen op de markt van mijn eigen dorp Bladel! Tenslotte heb ik ook nog foto’s laten maken met mijn accordeonnetje, en zo vliegen de weken voorbij…Oh ja, ik zou bijna vergeten te vermelden dat ik in de Margriet heb gestaan en daar ben ik nog wel zo ontzettend trots op. Dat iemand de moeite neemt om zoiets aardigs over mij te schrijven en in te sturen; dat is toch een géweldig compliment!!

Zang vakantieweek Frankrijk
Zang vakantieweek Frankrijk
Tijdens 100% Blaal.
Tijdens 100% Blaal.
Zo leuk; ik sta in de margriet!
Zo leuk; ik sta in de margriet!
Met mijn accordeonnetje!
Met mijn accordeonnetje!