Categorieën
Geen categorie Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek en interactie…

Vandaag is het alweer 1 september; tijd voor een nieuwe blog. De afgelopen maand heb ik lekker veel opgetreden en daarbij kom ik ook steeds vaker achter mijn keyboard uit. Zo geweldig dat ik daar mee op kan nemen, het geeft me de mogelijkheid om nóg meer contact met mijn publiek te maken! Ik kan dan iedereen lekker mee laten zingen of zelf meelopen in de polonaise. En dat geld niet alleen in de zorgsector(waar ik regelmatig op een tafel sta of op schoot zit tijdens het zingen) Op een feestje in ’t Nekkermenneke werd ik gewoon opgetild door een (sterke) man; tja, hoe leuk wil je het hebben! En dan wel gewoon doorzingen natuurlijk, haha. Doordat ik verder live speel kan ik zo ontzettend snel schakelen terwijl ik aan het entertainen ben; een heerlijk apparaat die Tyros 5!  Ik was afgelopen maand trouwens voor het eerst te gast bij De Herbergier. Dit is een gezondheidsinstelling voor mensen met geheugenproblemen. Er zijn al 38 locaties door het hele land; ik was in Elst te gast en vond het er gewéldig! Een heerlijke, open, huiselijke sfeer, erg veel aandacht voor de bewoners én er liepen 3 honden rond. En iedereen die mij kent weet hoeveel ik daarvan hou, haha. Kortom, daar zou ikzelf wel willen wonen als het nodig mocht zijn…

In de Herbergier.
In de Herbergier.
Samen zingen.
Samen zingen.
Zal ik jou eens pakken...
Zal ik jou eens pakken…
Dank je wel!
Dank je wel!