Categorieën
Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Muziek raakt het hart…

De afgelopen periode heb ik zóveel verschillende soorten optredens mogen doen. Die afwisseling vind ik altijd  hartstikke fijn! Een opsomming om een idee te krijgen; Van muzikale bbq, optredens tbv de nationale ziekendag, feestelijke zaaloptredens, vakantieoptredens, een avond in het alzheimercafé Oisterwijk tbv de wereld alzheimerdag, kleinschalige huiskameroptredens tot aan een grote modeshow. En daar heb ik niet alleen voor de muziek gezorgd: ik mocht ook als ladyspeaker fungeren, zó leuk om de boel gezellig aan elkaar te praten!. Daarnaast begeleid ik tegenwoordig zangeres Iris Jansen tijdens de herinneringsbijeenkomsten van de Dela. Hoeveel afwisseling wil je hebben! Maar een ding hebben al deze optredens gemeen; muziek raakt de mensen in hun hart, elke keer weer maak ik dat mee en dat is zó mooi. Overigens, ik ben laatst met mijn dochter mee geweest naar de verloskundige. Wat heerlijk, het hartje van mijn kleinkind klonk dan ook als muziek in míjn oren! Tot slot; eind van deze maand hoop ikzelf alweer 50 jaar te mogen worden. Gelukkig voel mezelf nog altijd jong van hart…Ps; Ik zie trouwens nog niet eens zoveel verschil, haha!zoek de verschillen!