Categorieën
Geen categorie

Muziek verbindt mensen…

Ik heb alweer zó lang niet geblogt terwijl ik laatst nog wel de tip kreeg om zakelijk zoveel mogelijk te bloggen; het liefste 2 á 3 maal per week…Maar wat moet ik dan elke keer schrijven??? Dat de feestjes waar ik heb opgetreden allemaal zo geslaagd waren? Dat ik daarnaast zo graag voor de zorgsector optreed omdat dit publiek altijd zo dankbaar is met aandacht en zo blij wordt van mijn verschijning? (zeker als ik op de tafel ga staan tijdens het zingen) Dat ik ook zó graag in huiskamers voor kleine groepen mensen met dementie optreed omdat ik daar rechtstreeks contact van hart tot hart kan maken? En dat de vakantieoptredens telkens weer een groot feest zijn? En dat ik dit jaar weer zo veel meer optredens heb gedaan dan in het afgelopen jaar? Dat ik zo vaak terug geboekt wordt door tevreden klanten? En dat ik nu terwijl ik zit te typen toch echt bíjna oma ben? Al deze dingen zijn waar en daar ben ik ook ontzettend trots op en dankbaar voor. En mooi om daar in deze laatste blog van het jaar even bij stil te staan. En dan ga ik vanaf komend jaar proberen om een beetje persoonlijker te bloggen over zaken die me tijdens mijn optredens raken. Want ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal, stuk voor stuk, de wereld een beetje mooier kunnen maken. Als je maar doet waar je hart ligt…Ik wens iedereen een goed 2017 toe!

Alweer-het-tiende-feestje-voor-Piet-Hollander; ben-de-tel-kwijt..
Alweer-het-tiende-feestje-voor-Piet-Hollander; ben-de-tel-kwijt..