Categorieën
Geen categorie Jolanda Muziek Muziek & dementie Muziek & vakantie Muziek & verenigingen Muziek & zorg

Waar blijft de tijd…

Elk jaar weer verbaas ik me erover. Er verschijnt een nieuw jaartal op de kalender en voordat ik dat goed en wel in de gaten heb is de lente alweer daar! Verstandelijk weet ik het heus wel; mijn agenda en facturen moeten immers kloppen maar gevoelsmatig is het een ander verhaal. Ik vraag me wel eens af of ik de enige ben die dit ondervindt. Het is overigens echt geen winterdip of de leeftijd hoor, integendeel, ik houd van alle seizoenen. Anders woonde ik trouwens allang in een zonnig vakantieoord want daar kan een muzikant ook prima zijn brood verdienen! En de optredens zijn in deze periode ook superleuk om te doen; nieuwjaarsreceptie’s, Valentijnsoptredens en de carnaval, ze zijn allemaal even gezellig om te verzorgen! Maar dan is daar ineens de inzending voor het Eurovisie songfestival van 2017. En het is opeens veel langer licht. En de voorjaarsbollen staan plotsklaps allemaal open. Ik kan er niet meer omheen en zal aan het repeteren moeten. Want hoe ga ik in nou in godsnaam in mijn eentje 3 meidenstemmen zingen? Gelukkig is daar altijd mijn publiek nog en daarmee ga ik samen, op mijn eigen wijze, weer fantastische songfestival optredens maken! En niet alleen dat, er staan ook alweer heel veel vakantie en BBQ optredens geboekt dus zon of geen zon; ik zorg er wel voor dat hij gaat schijnen. Want voor je het weet is het alweer sinterklaas…

Roeien; daar blijf je jong van!
Roeien; daar blijf je jong van!
Onderscheiden door de Oirschotse jeugdprins Thijs!
Onderscheiden door de Oirschotse jeugdprins Thijs!