Categorieën
Geen categorie

Muzikaal nieuws onder de zon…

Heerlijk werk!

Mijn laatste blog plaatste ik ruim een jaar geleden. Er was een tijd dat ik elke week blogde maar dat was voordat ik meer op Facebook ging plaatsen. En ook daar merk ik dat ik het wel goed vind…Want ik heb het zo druk met optreden en alles daaromheen dat ik; A blij ben dat ik als ik thuis ben met mijn hond kan gaan lopen en B vind dat ik veel te vaak iets plaats. Maar mijn werk brengt zoveel mooie dingen op mijn pad… Eerstens de vele optredens waarmee ik mensen met mijn muziek aan mag raken. Dan dit filmpje van Steun en toeverlaat, waarbij Teun práchtig in beeld heeft gebracht hoe ik contact maak met mensen met dementie. Dat op Facebook zelfs gedeeld is door Alzheimer Nederland; wat een compliment! Ook tijdens zaaloptredens ontstaat dat contact, doordat ik me regelmatig tussen het publiek begeef. Dat komt me goed van pas tijdens de muzikale bingo’s die ik tegenwoordig op verzoek verzorg; ik heb zelfs een speciale versie voor mensen met dementie bedacht! Wat ook leuk is en niet iedereen weet; ik speel al ruim 25 jaar op feesten en partijen, voor oud én jong, en juist die afwisseling houdt me alert. Net als het Vocal Weekend waaraan ik vorige week weer deelnam. Het is zo goed om eens op een andere manier met je werk bezig te zijn en om inspirerende mensen te ontmoeten! De optredens die ik met goochelaar Leo Smetsers ga verzorgen zijn beslist inspirerend; met veel interactie gaan we het publiek op een magische manier vermaken… En dan heeft Iris Jansen (ontmoet tijdens de 1e editie van het Vocal Weekend:-) me gevraagd of ik haar, naast de herinneringsbijeenkomsten voor Dela, ook wil gaan begeleiden tijdens haar liedjeslezingen. Haar mooie stem en eigen teksten ontroeren telkens zoveel mensen dat ik blij ben dat ik hieraan mee mag werken! Daarbij vind ik het heerlijk om vaker piano te spelen. Tot slot; dit weekend is het weer 100% Blaal en ik zing onverwacht nog mee, hartstikke leuk! Oh ja, én ik ben gebeld door het weekblad Margriet of ik mee wil werken aan een item over “stoere vrouwen”. Hoe leuk is dat! Het werd al met al toch wel weer eens tijd voor een blog met zoveel nieuws onder zon….