Categorieën
Geen categorie

Dankbaarheid

2018 is bijna voorbij en dan vind ik het altijd leuk om even terug te blikken. Want wat is dit jaar toch voorbij gevlogen! Niet alleen omdat ik veel heb opgetreden maar ook omdat ik nieuwe uitdagingen ben aangegaan. En dan leef ik vaak van ‘project naar project’.

Een greep uit 2018; *Sinds ik Iris Jansen van Herinnerbaar begeleid speel ik weer vaker piano en dat vind ik heerlijk! *Met Leo Smetsers verzorgde ik de eerste music/magic optredens van Le-Jo; érg gezellig! De volgende staan alweer geboekt, dan wordt ik zelfs vastgebonden op het podium:-) *De muzikale bingo waarmee ik begonnen ben, desgewenst aangepast per thema is érg leuk; ik heb zelfs een pictogrammen uitvoering mét bijpassende attributen gemaakt voor mensen met dementie. *Bij enkele uitvaart- en huwelijksceremonie’s verzorgde ik de muziek/zang. Het blijft speciaal om tijdens zulke persoonlijke momenten iets te kunnen betekenen. *En ik heb weer vaak op privé feesten gespeeld. Dat vind ik erg leuk omdat ik dan ook hedendaags repetoire kan spelen en dat houdt me bij de tijd. *Ik denk sowieso graag mee als een klant iets speciaals organiseert; dit jaar zocht, vond én reperteerde ik bv voor een kleurenfestival heel veel kleurige liedjes.

Je kunt je voorstellen dat hier allemaal veel voorbereidingstijd in gaat zitten. Maar ik houd zo van de afwisseling! Én ik laat me niet graag in een hokje stoppen, haha. En al deze dingen lukken en groeien terwijl mijn ‘gebruikelijke’ optredens ook nog eens gewoon doorgaan. Dus ik heb echt heel veel om dankbaar voor te zijn!

Zoals ook het prachtige filmpje dat Teun Toebes van STEUN en toeverlaat van mij maakte; het werd zelfs gedeeld door Alzheimer Nederland! Op Teun ben ik supertrots; hij won niet voor niets de Anneke van der Plaats Aanmoedigingsprijs:-)

En dan de campagne Gewoon Stoer van Margriet; wát een belevenis!! De fotosessie met Sacha de Boer, de perspresentatie, de expositie van alle foto’s in het Amsterdam museum (nog tot 10 maart 2019) de vele mooie ontmoetingen én de geweldige reactie’s van iedereen. Deze campagne krijgt voor mij trouwens nog een extra leuk staartje! Margriet gaat tijdens de internationale vrouwendag op 8 maart namelijk een evenement organiseren over de kracht van ál die Gewoon stoere vrouwen. En ik mag zorgen voor de muzikale bijdrage; hoe leuk is dat!!

Alle reden dus om 2019 met open armen te verwelkomen; laat de nieuwe uitdagingen maar komen!

Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar toe; dat er maar veel mooie herinneringen gemaakt mogen worden.

Ps. Deze blog gaat over mijn werk maar op privégebied gaat het gelukkig ook goed! Want hier staat of valt uiteraard alles mee:-) Dus nog meer dank, dank, dank…