Categorieën
Geen categorie

Muzikaal daten…

Ik kreeg laatst de vraag of ik aan het daten was. Aan het daten vroeg ik; Waarom?? Jaaaah, alleen is maar alleen, toch.…was het voorzichtige antwoord. Nou heb ik het prima naar mijn zin zo samen met mijn hond en kat en ik knuffel er heel wat mee af maar die vraag liet me toch niet los. En toen bedacht ik me ineens dat ik eigenlijk constant aan het daten ben! Om te beginnen tut ik me altijd op voor mijn optredens en houd ontzettend van contact maken met mijn publiek. Regelmatig word ik dan ook omhelsd en gekust door de aanwezige dames en heren; heerlijk! En dan zingen we natuurlijk uit volle borst, Ik hou van jou…. En wat te denken van mijn kleinzoon Jan waar ik toch wel heel erg verliefd op ben. Er komt bijna nog zo’n kleintje bij; nóg meer om van te houden! Verder heb ik privé hele fijne mensen om mij heen waardoor ik me echt gedragen voel. Daar date ik ook al regelmatig mee. Lekker wandelen, een hapje eten, naar de film of sauna…En héb ik eens een keertje niets dan date ik gewoon lekker met mezelf. Koop bv mooie bloemen, daar heb ik ook al geen man voor nodig. Toch zou een nieuwe partner op zich natuurlijk nog niet zo gek zijn. Zo eentje waar je smoorverliefd op bent en waar je altijd op kunt vertrouwen. Daarom heb ik toch maar eens de stap gezet en ben gaan daten; met een verkoper van Peugeot. En na verschillende afspraakjes komt hij binnenkort dan eindelijk; mijn nieuwe Partner! Hopelijk brengt hij me net zo veilig naar al mijn muzikale dates toe als dat mijn trouwe Kia Carnival dat al 16 jaar doet! En dan knorren we deze zomer gezellig richting Frankrijk, samen met nog een andere Deet; maar die is dan weer tegen de muggen in mijn tent, haha. Fijne zomer allemaal!!

Muzikaal Daten…

Muzikaal daten…