Categorieën
Geen categorie

Take it easy…

Ik merk dat ik tijdens deze Corona tijd steeds meer in de berusting en een soort van rustfase kom. Berusting omdat ik steeds sterker merk dat ik geen enkele invloed heb op de aanpak van het virus en dus maar het beste dicht bij mezelf kan blijven. Om tegelijkertijd rustig mee te bewegen met wat er allemaal om ons heen gebeurd. Voor mij betekent dat heel goed voor mezelf zorgen en proberen zo min mogelijk negativiteit binnen te laten komen. Er zijn zoveel meningen over en zichten op de hele situatie waarin we zitten maar ik wil ze liever niet horen. Ik laat iedereen in zijn waarde en richt me op mijn eigen speerpunten voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarbij; ik vertrouw er altijd op dat alles wat je aandacht geeft groeit….Daarom blijf ik het liefste positief en optimistisch!

En dan kom ik bij de rust… Want ja, door die rust bewust te nemen en te bewaren komen er vanzelf mooie dingen op mijn pad. Steeds meer mensen zien hoe groot de positieve inbreng is van mijn muzikale aandacht op het welzijn van de mensen. En zij laten mij juist nu, in deze tijd zo vol van negatieve energie, ook binnen optreden! Dat doet mij zó goed, hiervan wordt ik helemaal gelukkig. En het geeft me hoop voor de toekomst. Want zij geven mij letterlijk een podium (of zelfs etalage:-) omdat ze weten dat positieve emoties van grote invloed zijn op onze gezondheid! Alle richtlijnen in acht nemende is er zoveel mogelijk; ik merk tijdens elk optreden wat ik wel mag doen de gulzigheid waarmee de mensen, zelfs van op afstand, mijn positiviteit tot zich nemen! En al zeggen blikken meer dan 1000 woorden, ik ga toch proberen mijn gevoel bij de foto die ik hierbij post te omschrijven.

Vervuld met liefde en dankbaarheid voel ik de warmte en plezierige lichte blijheid van herkenning en versmelten we samen in het moment van verbinding!

Pas goed op jezelf en always look at the bright sight of life…?