Categorieën
Geen categorie

Van Black Friday naar Roy Black…

ik ben mijn nieuwsbrief in elkaar te zetten en de ene na de andere mail komt binnen met aanbiedingen: gek word ik ervan! Hartstikke leuk dat je korting krijgt als je toevallig net iets nodig hebt maar met dat kopen om het kopen ben ik helemaal klaar. 

Die Black friday is tegenwoordig uitgerekt tot een hele week en het weer doet gezellig mee; je wordt niet gewoon nat van gewone regen, nee het zeikt de hele dag door met van die miezerregen…

Ondertussen druppelen er ook weer steeds meer annuleringen binnen, dit werkt natuurlijk ook niet mee aan een goed humeur. Gelukkig mogen sommige optredens wel doorgaan en daar gebeurt dan weer zoveel moois dat ik toch optimistisch durf te blijven. Want alles gaat voorbij en uiteindelijk zal de zon weer gaan schijnen!

Terwijl ik nadenk over de tekst van mijn nieuwsbrief komt er weer zo’n Black Friday-mail voorbij. En ineens schieten er een heleboel liedjes door mijn hoofd met Black in de titel. Want die zijn er veel, denk aan Black is Black, Black Velvet, Black Betty, Blackbird, Black Magic Woman, Black Horse and the Cherry Tree, het houdt niet op; Aaaaaarch, zo komt er niks meer van nadenken met al die liedjes in mijn hoofd. 

En net als ik denk dat ik verder kan schiet ineens Roy Black door mijn hoofd. En laat die nou toch net zingen: Schön ist es auf der Welt zu sein! Die nieuwsbrief wacht maar een dag want deze raak ik vandaag niet meer kwijt…