Actie & reactie

Enkele reacties die ik mocht ontvangen

Jolanda heeft de gave om met haar muziek en persoonlijkheid een gevoelige snaar te raken bij mensen. Zij heeft een intiem optreden verzorgd voor onze bewoners (ouderen met dementie); een mengeling van gezellige meezingers, mooie luisterliedjes en attributen zorgen voor een lach op ieders gezicht en soms ook een brok in de keel. Zo pinkte ik een traantje van ontroering weg toen Jolanda het nummer “ik hou van jou, alleen van jou” zingt voor een bewoner en daarbij liefdevol met een rood hartjeskussen illustreert wat ze zingt. Prachtig!!
Dag Jolanda,
Wat hebben bewoners en medewerkers/vrijwilligers genoten afgelopen woensdag. Wat een feestelijke middag heb je hen geboden. Fantastisch!!
Dank je wel.
Piety Nijhoff

“Jolanda thuis uitgenodigd voor de verjaardag van mijn schoonmoeder die 80 jaar werd. We hebben genoten jij maakt er overal een feestje van. Jolanda bedankt en tot de volgende keer!”
Walter

Je optreden voor onze nierpatiënten was geweldig.. Op een geweldige manier heb je de sfeer opgebouwd en onze nierpatiënten een mooie middag “gebracht”. Als voorzitter heb ik geweldige reacties van onze leden gehad en dat zegt heel veel!

“Onze dementerende bewoners en ons personeel kijken reikhalzend uit naar je optreden.”
– Neuro1 team, ZNA hoge beuken

Hoi Jolanda, Onze bewoners van de zorgvilla en wij hebben afgelopen vrijdag weer genoten van jouw huiskameroptreden. Super hoe jij met de bewoners omgaat en iedereen er bij betrekt. Ook leuk de attributen die je bij de liedjes gebruikt heel herkenbaar voor de bewoners. Gastvrije groetjes uit Hoogeloon

Graag wil ik je nog bedanken voor het leuke optreden van woensdag. Wat een positieve energie draag jij uit ;-)! Leuk om te zien. Wie weet tot in de toekomst.
– Sascha Vink, Welzijn & Activering Vreugdehof Amstelring
“Super mooie en duidelijke website. Misschien kun je er nog bij zetten dat je publiek een avond krijgt die ze nooit meer vergeten.
Ook mensen met dementie herinneren je nog.”

– Annie Timmermans, Zonnehof “Huis van de Reit

“Jolanda heeft een optreden gegeven voor mijn (jarige) oom van 85 die op een gesloten afdeling verbleef. Natuurlijk waren de familieleden allemaal uitgenodigd. De spanningen die er tussen de familieleden speelden verdwenen bij de vrolijke liedjes al snel en men ging zowaar spontaan met elkaar dansen, tot groot plezier van mijn oom die dit op zijn (helaas laatste) verjaardag zo nog mee mocht maken. Bedankt Jolanda!”
Guido

“Onze Reuma Patiënten Vereniging (RPV) in Dordrecht heeft op 18 juni 2019, een hele leuke avond beleeft met de muzikale bingo. Herkenbare liedjes, waarbij er volop meegezongen werd en het was niet al te moeilijk om een bingokaart vol te krijgen. Waarbij er mooie prijzen te winnen waren en voor de “verliezers” een troostprijs beschikbaar was. Voor diegene die niets hadden gewonnen, toch een lekkere snoepje zodat er niemand zonder een aardigheidje naar huis is gegaan. Wij waren verrast door jouw geweldige energie en inzet, je was bijna niet te stoppen! Mede daardoor is onze bingoavond dit jaar een leuke en gezellige verrassing geweest!”
Bedankt namens het bestuur van de RPV.

Ik was 5 dagen in luyksgestel met de regio Heusden in de postelhoef,daar hadden we een optreden van Jolanda. Het was geweldig wat hebben de mensen genoten zoals ze de mensen erbij betrok en liet meezingen en heerlijke gevarieerde muziek voor iedereen wat. Super !!!”
– Els Toethuis van de Zonnebloem

“Hallo Jolanda. Door jouw gezelligheid scheen de zon op deze sombere novembermiddag. Bedankt weer en tot de volgende keer.”
– de bewoners van afd. Pelgrim/Wijngaard

“Zeer goed optreden! Vlotte communicatie. Heel warm naar onze bewoners toe. Ambiance!”
– WZC Christine

“Ook dit jaar gaan we weer op vakantie met de patiënten! We maken graag weer van je diensten gebruik om ons een gezellige muziekavond te bezorgen. Iemand anders…………echt niet!”
– Dialyseafdeling ZorgSaam

“Beste Jolanda,
In maart 2016 heeft u een optreden verzorgd voor onze gasten waar nog steeds met veel enthousiasme over wordt gesproken.
Wij zouden het erg leuk vinden als u ook in 2018 een optreden voor onze gasten kunt verzorgen.”
– Yvette Mathijssen-Buckens

Hoi Jolanda, het was weer super vanmiddag.
De bewoners (en wij ook) hebben weer genoten van jouw optreden! Daar doen we het voor. Kei bedankt.

– Arian Roefs

 

Jolanda in de media
Bekijk hier de campagne ‘Gewoon stoer!’ van Margriet

 

In de Mierlose en Helmondse krant!
Benieuwd hoe Muzikale Zonnestralen stralen? Hieronder een impressie in woord en beeld.

Wil je zelf ook een reactie achterlaten?

Super leuk! Klik op de knop en vul het formulier in, dan plaats ik het op de website.

Reactie insturen
Jolanda weet elk publiek te verwarmen
Jolanda weet elk publiek te verwarmen
Bekijk de mogelijkheden