Image
Top
Menu

Muziek & Dementie

Jolanda heeft een speciale affiniteit met mensen met dementie. Ze weet met dit publiek in alle stadia van hun ziekte, oprecht contact te maken.

 

De juiste snaar

Jolanda past zich moeiteloos aan en weet altijd de juiste snaar te raken. Als de zaaloptredens voor te veel prikkels zorgen of als het uit praktisch oogpunt makkelijker is om op de afdeling te blijven, verzorgt Jolanda huiskameroptredens.

Zij heeft diverse programma’s gemaakt waarbij zij de bewoners meeneemt op een muzikale reis. Hierbij gebruikt zij op de muziek afgestemde attributen om hen extra te stimuleren. Het repetoire sluit naadloos aan bij de belevingswereld van deze mensen. Door de interactie die dan ontstaat, blijft écht iedereen tot het einde toe geboeid en komt door een optreden van Jolanda in een opperbeste stemming!

Bekijk onderaan enkele voorbeeldprogramma’s. Natuurlijk kan er altijd een optreden op maat verzorgd worden. En een Sint/kerst of carnavalsoptreden behoort uiteraard ook in de huiskamer tot de mogelijkheden!

Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief meerdere huiskamer-optredens, of met een zaaloptreden, te combineren.

 

Programma’s
Van wieg tot in de schommelstoel, alle facetten van het leven komen aan bod; succes verzekerd!
Van Tirol tot Mexico, we maken er samen een heerlijke vakantiereis van, gewoon op de afdeling.
Het is een trend op de afdeling om de verjaardagen van bewoners samen te vieren. Jolanda maakt hier een écht feest van!

 

Ans (de jong dementerende) vertelde dat ze 21 december als de leukste dag van haar leven had ervaren, een mooie pluim op jouw hoed erbij!

(De Vlindertuin Breda)

 

Bekijk ook andere mogelijkheden