Image
Top
Menu

Muziek & Zorg

Bij zorgcentra voel ik me als een vis in het water. Omdat hier oprechte aandacht telt!

 

Van zaaloptredens tot…

De vorm waarin en momenten waarop ik mijn Muzikale Zonnestralen laat schijnen lopen uiteen van een zaaloptreden tot een intiem huiskameroptreden. Maar altijd weet ik met mijn interactieve programma mensen op te vrolijken en bij mijn optredens te betrekken. Zelfs nu vanaf de gepaste afstand. Mensen zien zoals ze zijn, zonder ziekte. En hun zo het gevoel geven dat ze ertoe doen; daar hou ik van! Daarbij geef ik graag een specifieke muzikale draai aan thema- of open dagen, recepties en feesten voor medewerkers of vrijwilligers.

Voorbeelden
Denk aan bijvoorbeeld: Carnaval, Valentijnsdag, moeder-/vaderdag, bbq, high-tea, Sinterklaas, Kerst, Brabantse koffietafels, een Franstalig optreden…

Als u een idee hebt laat het me weten want ik denk graag met u mee om er een geslaagde happening van te maken.

Nieuwjaarsrecepties, jubilarissen die in het zonnetje worden gezet, maar ook prijsuitreikingen; Ik zorg graag voor de passende muzikale begeleiding en kan, indien gewenst, ook de presentatie verzorgen!
In de zorgsector zijn vele mensen werkzaam, beroepsmatig dan wel als vrijwilliger. Zij worden gekoesterd door de organisaties en krijgen meestal elk jaar een feest of teambuilding aangeboden. Bij mij bent u aan het juiste adres om hier een geslaagd evenement van te maken.

…huiskameroptredens

Een groep die soms buiten de boot valt zijn mensen met dementie. Als de zaaloptredens voor te veel prikkels zorgen of als het uit praktisch oogpunt makkelijker is om op de afdeling te blijven, verzorg ik huiskameroptredens. Ik heb programma’s gemaakt waarbij ik de bewoners meeneem op een muzikale reis. Hierbij gebruikt ik uitnodigende attributen om de mensen extra te stimuleren. Er ontstaat zo veel interactie waardoor écht iedereen geboeid blijft.

Programma’s
Van wieg tot in de schommelstoel, alle facetten van het leven komen aan bod; succes verzekerd!
Van de sirtaki tot de Weense wals, we maken er samen een heerlijke vakantiereis van, gewoon op de afdeling.
Het is een trend op de afdeling om de verjaardagen van bewoners samen te vieren. Ik maak hier graag een écht en persoonlijk feest van!

 

Bekijk ook andere mogelijkheden