Image
Top
Menu

Over mij

Als jongste telg uit een gezin van zeven beroepsmusici, kreeg ik de muziek letterlijk met de paplepel ingegoten en was mijn muzikale pad al geplaveid.

Op mijn 17e maakte ook ik mijn intrede in de professionele muziekwereld. Eerst als onderdeel van een trio, daarna een duo en sinds 2008 treedt ik solo op om met mijn keyboard en zang mensen te entertainen. Duizenden optredens heb ik al mogen verzorgen; heerlijk! Muziek maken en daarmee mensen mogen verbinden is echt mijn leven!

 

Onbeschrijflijk fijn gevoel & een flinke dosis positieve energie
Door mijn vrijwilligerswerk in een zorgcentrum, vielen ineens alle puzzelstukjes nog meer op hun plaats. Daarom nam ik het besluit om me vaker met mijn muziek speciaal op dit publiek te richten. Ik hou ervan om mensen te zien en maakt oprecht contact – zowel een-op-een als met een grote zaal. Door mijn betrokkenheid en muzikale ervaring weet ik iedereen enthousiast te krijgen en ben ik een graag geziene entertainer in deze sector.
Ik merkte toen dat de bewoners zó blij en vrolijk werden als ik tijdens het wandelen en zwemmen met hen zong. En écht allemaal. Zelf gaf het me ook een onbeschrijflijk fijn gevoel en een flinke dosis positieve energie. Dat smaakte naar méér.
Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek.

Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek.

“Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek. Het is ook het liefste wat ik doe. Als ik zie hoe ik ze daarmee kan raken, áánraken… dat is hartverwarmend.”