Image
Top
Menu

Over Jolanda

Als jongste telg uit een gezin van zeven beroepsmusici, kreeg Jolanda van den Berghe de muziek letterlijk met de paplepel ingegoten en was haar muzikale pad al geplaveid.

Vanaf haar 18e maakte ook zij haar intrede in de professionele muziekwereld. Eerst als onderdeel van een trio, daarna een duo en sinds enkele jaren treedt ze solo op met haar keyboard en zang. Enkele duizenden optredens heeft ze al op haar naam staan: Jolanda ís muziek!

 

Onbeschrijflijk fijn gevoel & een flinke dosis positieve energie
Door haar vrijwilligerswerk in een zorgcentrum, vielen ineens alle puzzelstukjes nog meer op hun plaats. Daarom nam ze het besluit om zich vaker met haar muziek speciaal op dit publiek te richten. Jolanda zíet mensen en maakt oprecht contact – zowel een-op-een als met een grote zaal. Door haar betrokkenheid en muzikale ervaring weet ze iedereen enthousiast te krijgen en is ze een graag geziene entertainer in deze sector.
“Ik merkte toen dat de bewoners zó blij en vrolijk werden als ik tijdens het wandelen en zwemmen met hen zong. En écht allemaal, of ze nu slecht ter been waren of dementerend. Zelf gaf het me ook een onbeschrijflijk fijn gevoel en een flinke dosis positieve energie. Dat smaakte naar méér.” – Jolanda
Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek.

Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek.

“Mensen écht zien, écht contact maken, dat kan ik met mijn muziek. Het is ook het liefste wat ik doe. Als ik zie hoe ik ze daarmee kan raken, áánraken… dat is hartverwarmend.”

– Jolanda